De Gewesters


Heb je een vraag, opmerking of idee of wil je gewoon is graag een babbeltje slaan?
Contacteer gerust een van de gewesters via hun e-mail adres hieronder of via een van de sociale kanalen die voorhanden zijn!

“De drijvende krachten achter Gewest Kwarekken.”

Annelien Beheydt

Annelien is 22 jaar en is onze gewestleidster. Ze begint hier mee aan haar vierde jaar bij het gewest. Annelien is meter van Chiro Heultje, Herselt meisjes en Eindhout. Annelien was hoofdleidster bij Chiro Kreato Westerlo en oefent het beroep van logopediste uit. Je kan haar bereiken via de onderstaande contactgegevens.

  0495491372  |    klik hierBrent 'Sheuni' Scheunders

Brent, oftwel ‘Sheuni’ voor de mensen die hem wat beter kennen is voor het vierde jaar actief bij Gewest Kwarekken. Voordien was hij leider bij Chiro Kontakt Voortkapel, waar hij ook hoofdleider is geweest. Brent is peter van Chiro Groot-Vorst en Zoerle-Parwijs. Momenteel is Brent 22 jaar en werkt als boekhouder. Kijk hieronder voor zijn contactgegevens.

  Even vragen!  |    klik hierSilke Kockx

Silke is 22 jaar en is haar derde jaar actief bij Gewest Kwarekken. Dat combineert ze met leidster zijn bij Chiro Heultje en met het studeren van politieke wetenschappen. Silke is meter van Veerle jongens en Voortkapel jongens. Silke bereiken doe je via één van de kanalen hieronder.

  0494866399  |    klik hierJannik van der Sande

Met zijn 24 jaar is Jannik voor zijn derde jaar actief bij Gewest Kwarekken. Hij is leider bij Chiro Heultje en combineert al dit chiro-gebeuren met het zetten van zwembaden bij Inox Zwembaden Gydion. Jannik is peter van Veerle jongens en Voortkapel jongens. Jannik een berichtje nalaten, kan via onderstaande contactgegevens.

  0479246797  |    klik hierRobin Haveneers

Robin begint zijn tweede jaar als Gewester. Voordien was hij leider bij Chiro Zoerle-Parwijs. Hij is peter van Chiro Herselt jongens, Veerle meisjes en Oevel. Robin is 20 jaar en studeert informatica. Foutjes op deze website of andere berichtjes mag je aan aan hem melden via onderstaande gegevens.

  0475626725  |    klik hierJolien Sameys

Ook Jolien begint aan haar tweede jaar bij Gewest Kwarekken. Daarnaast is ze ook nog hoofdleidster bij Chiro Westmeerbeek. Jolien is 19 jaar en studeert voor leerkracht secundair onderwijs. Ze is meter van Chiro Ramsel en Klein-Vorst. Jolien haar contactgegevens vind je hieronder.

  0468232724  |    klik hierAmelie Jacobs

Amelie begint ook dit jaar vol enthousiasme aan haar tweede jaar bij Gewest Kwarekken. Amelie is 19 jaar en studeert geneeskunde. Onder haar hoede als meter vinden we Chiro Tongerlo en Voortkapel meisjes. Wil je Amelie iets laten weten, gebruik dan één van de kanalen hieronder.

  0474215531  |    klik hierGlen Michiels

Ik ben Glen Michiels, een 21 jaar oude jongeman uit het mooie Westelse dorpje Tongerlo. Van die Chiro ben ik dan logischerwijs afkomstig, Chiro Rafiki Tongerlo. Daar heb ik er reeds 4 jaar als leider opzitten en begin er nu nog even enthousiast aan mijn 5e jaar! Samen met de start van dit 5e jaar start ik ook als Gewester bij het zaligste gewest van heel Vlaanderen (en omstreken), Gewest Kwarekken! Ik kijk er enorm naar uit om andere chiro’s binnen dit gewest te leren kennen, er mee te socializen en ondersteunen waar mogelijk! Wil je graag nog iets meer over mij weten, over mijn Chiro-ervaringen, over mijn bezigheden of vind je mij wel een knappe jongen om eens op date te gaan. Mag je me altijd aanspreken, een mailtje sturen, sms’je, een Facebook berichtje, een telegram of zelfs een postduif!

  0495864582  |    klik hierRobbe Lambaerts

Robbe is dit jaar een van de nieuwe Gewesters. Hij is 24 jaar en is 6 jaar leiding geweest bij Chirojongens Ramsel waar hij ook kassier was. Robbe werkt in een boekhoudkantoor in Aarschot. Als je Robbe wil contacteren, kan je dat doen via de contactgegevens hieronder.

  0473926626  |    klik hierJasmien "Djezzie" Verschueren

Verder in het rijtje van nieuwkomers dit jaar hebben we Jasmien. Jasmien is 6 jaar leiding geweest waarvan 5 jaar als hoofdleidster bij Chiromeisjes Ramsel. Jasmien heeft een bachelor facilitair management en begint haar master stedenbouw & ruimtelijke Planning (een hele mondvol!). Wil je graag nog wat meer weten over Jasmien of een babbeltje slaan? Gebruik de contactmogelijkheden hieronder!

  0494350190  |    klik hierSeppe Vandeven

Leeftijd: 24
Beroep/studie: project ingenieur machinebouw
Aantal jaren bij Gewest Kwarekken: 2
Oorspronkelijk van: Chiro Kontakt – Voortkapel
Mijn hobby’s: volleybal en chiro!
Bij Gewest Kwarekken ben ik verantwoordelijk voor: leidingssurprise, animatorcursus
Ik ben peter/meter van: Chiro Kreato – Westerlo, Chiro De Keten – Zoerle-Parwijs en Chiro Rafiki Tongerlo
Favoriete spel: 1 tegen allen
Leukste activiteit: zangstonde

  /  |    klik hier